Att ta hand om sin kropp är viktigt både för hälsan, men att också vara nöjd med sitt utseende av kroppen. Om man är kvinna och inte är nöjd med brösten, kan man skaffa anatomiska implantat från Motiva med naturliga, snygga och hållbara resultat. I kombination med att man får snygga och vackra nya bröst, kan man även börja styrketräna för att må bättre och få en fastare kropp.

Kroppssäkra och naturliga implantat

Det kan finnas flera anledningar till att man som kvinna inte känner sig nöjd med sina bröst. Man kan ha fött barn och ammat, vilket kan göra bysten hängig, man kan ha gått ner snabbt i vikt med slappa bröst som hänger, eller så kanske man har mycket liten byst. Vad som än är orsaken, kan kroppssäkra anatomiska implantat från Motiva skapa en naturligt vacker byst. Då kan man välja implantat som Ergonomix, Motiva Round, eller Anatomical TrueFixation. Alla implantat har också kroppssäkra material och sitter säkert, samt följer kroppens rörelser.

Styrketräna i nya implantat

När man får anatomiska implantat, sker det i samråd men utvald skicklig kirurg. På Motiva.health/sv kan man på hemsidan finna en passande kirurg i närheten. När man väl fått en vacker byst med anatomiska och väl sittande implantat, kan man börja styrketräna för en hälsosammare livsstil och för en vackrare kropp. I en studie på 400 000 personer i USA mellan år 1997 och 2014, kom man fram till att styrketränare får längre livslängd om de tränar regelbundet. Att också styrketräna i anatomiska implantat från Motiva går utmärkt då alla implantaten är designade för att följa kroppsrörelser och sitter säkert.

Styrketräning


Categorised in: Styrketräning